• De succesvolle samenwerking met SINA Voetballab wordt met drie jaar verlengd en dat is vooral goed nieuws voor de voetballende leden.

    Het concept van SINA Voetballab is uniek in Nederland en laten wij nu net het geluk hebben dat dit unieke concept ook in Beverwijk is gevestigd. SINA is namelijk het enige centrum dat specifiek gericht is op voetbal en de behandeling van voetbalblessures.

    Sprint, Vertical, Jump, cognition, Agility, Reactive Ball en ISRT. Deze termen hoef je niet te onthouden, maar je wordt er wel twee keer per jaar op getest. Als lid van Jong Hercules krijg je twee keer per jaar een Ortho-Performance test in het voetballab.

    De Ortho-Performance test bestaat uit twee delen: een orthopedische test & performance testen. Het orthopedisch onderzoek wordt uitgevoerd ter blessurepreventie; om eventuele blokkades of beperkingen van het lichaam op te sporen, iedere speler wordt individueel gecheckt en krijgt een specifiek advies van een van de fysiotherapeuten. Na de orthopedische test wordt een body composition gemaakt van alle spelers. Hierna zullen de volgende onderdelen tijdens de test worden uitgevoerd om de fysieke, fysiologische en cognitieve eigenschappen van de speler in kaart te brengen: Sprint, Vertical Jump, cognition, Agility, Reactive Ball en ISRT.

    Voorzitter Justin de Vries is blij met de samenwerking: "Met deze samenwerking is Sina onderdeel geworden van de fysieke groei van Jong Hercules."

    Meer weten over het voetballab? Ga naar https://voetballab.com/