• Beste leden, ouders, verzorgers en vrienden van Jong Hercules,

  Wat voelt dit onwerkelijk. Wie had dit verwacht? In deze bizarre tijden is het dagelijks leven ineens volledig veranderd. Voor sommigen minder of geen werk, geen evenementen, geen feestjes, geen sport, geen voetbal en dus ook geen Jong Hercules. Helaas zitten wij allemaal in hetzelfde schuitje.

  Jong Hercules volgt de richtlijnen die gesteld zijn vanuit de KNVB, het RIVM, gemeente en overheid. De activiteiten op onze vereniging zijn tot nadere orde afgelast/uitgesteld. Dit houdt ook in dat onze kantine de komende tijd helaas gesloten zal blijven.

  Het bestuur van c.v.v. Jong Hercules ondersteunt de genomen maatregelen. Samen willen wij ervoor zorgen dat de wat meer kwetsbare mensen worden ontzien en dat onze zorginstellingen alle benodigde hulp kunnen blijven bieden. Steun en help de mensen die dat nodig hebben in deze moeilijke tijd.

  Neem de maatregelen van de diverse instanties serieus. Daarom willen wij jullie allemaal vragen om ons sportpark niet te betreden. Dit is een dringende oproep aan iedereen! Wij lopen allemaal het risico op een boete als wij toch (uit enthousiasme) gaan voetballen. Niet doen dus. De hekken zijn dicht en de toegang is verboden.

  Vooralsnog is het onduidelijk of/wanneer het voetbalseizoen weer opgepakt wordt. Wij volgen hierbij de adviezen van de officiële instanties en hopen op een spoedig vervolg. Echter, de gezondheid van ons allen staat voorop!

  Heb jij creatieve ideeën hoe wij met elkaar deze lastige periode makkelijker door kunnen komen? Laat ons dit vooral weten.

  Voor verdere informatie rondom de activiteiten bij ons vereniging, houd onze website en social media goed in de gaten. Door het volgen van de gestelde maatregelen, komen wij samen uit deze crisis. Let op elkaar en tot na de Corona periode op ons sportpark of in de kantine.

  Namens het bestuur,

  Justin de Vries
  Voorzitter