• Doe mee met de Dag van de Sport!

  C.V.V Jong Hercules doet zaterdag 21 augustus mee met de Dag van de Sport Beverwijk. Net als jullie hebben wij ook heel veel zin om weer samen te sporten en iedereen in Beverwijk te laten zien hoe leuk sporten is. Om inwoners van Beverwijk te laten zien hoe machtig mooi onze sport is organiseren we op zaterdag 21 augustus de Dag van de Sport. Deze dag zetten meer dan 30 sportaanbieders hun deuren open en kan iedereen de hele dag de sporten ervaren die hij/zij wil. Ook jij kunt een bijdrage leveren! Vertel jouw vriend(in)/broer/zus/neefje/nichtje/buurman/buurvrouw over deze dag. En nodig hen uit om ook lekker de sport te ervaren waar ze interesse in hebben. 

  Wat kan je bij ons doen?
  Jong Hercules is een vereniging, waarbij gezelligheid en kwaliteit centraal staat. Wat kan je van ons verwachten op deze dag: 

  -        Wij zijn open van 10.00 tot 16.00 uur; 

  -        Wij organiseren een hooghoud en penalty toernooi. 

  -        Aanmelden is niet nodig; 

  -        Wij zorgen voor het materiaal en limonade; 

  Wat is de Dag van de Sport? 
  Ken jij dat? Eigenlijk wil jij ook wel een sport beoefenen en meer bewegen. Maar welke sport of activiteit past nou bij jou? Sport of beweeg je liever individueel of hou je juist van sporten in groepsverband? Ben je iemand die ‘balgevoel’ heeft of toch liever met cardio of krachtsport bezig is? Zoek je een combinatie van lichaam en geest of wil je liever fysiek tot het uiterste gaan? Alles is mogelijk en er is geen beter moment dan het op zaterdag 21 augustus zelf te ervaren. 

  In samenwerking met het sportakkoord zetten heel veel sportverenigingen en sportorganisaties op zaterdag 21 augustus 2021 hun deuren open. Met elkaar maken we er een feestje van!

  Meer informatie over de Dag van de Sport en alle deelnemende sportaanbieders?
  Ga naar de website www.dagvandesport.nl.