• Jong Hercules ontslaat trainer

  Jong Hercules ontslaat trainer wegens gebrek aan goudkoorts
  Beverwijk - Jong Hercules heeft de trainer van de selectie Robert Schram per direct ontslagen. Dat maakte voorzitter Justin de Vries vandaag namens het bestuur van de Beverwijkse voetbalclub bekend. Het bestuur vindt dat Schram en enkele selectiespelers geen ‘moderne goudkoorts’ hebben. De term ‘moderne goudkoorts’ staat voor het verlangen naar een goudgeel biertje na een training of wedstrijd.

  Derdehelftkampioen
  De Vries: “Wij willen voetballers met moderne goudkoorts. Echte derdehelftkampioenen. Afgelopen weekend verliezen ‘ze’ met 4-0. Dan kom je potverdikkeme naar de kantine om je verdriet weg te drinken. ‘Zitten en zuipen’, dat had Schram moeten eisen van zijn spelers. Je voetbalt bij Jong Hercules. Je hoeft maar één helft te winnen en dat is de derde. Daarin verzaakt Schram en daarom hebben we hem ontslagen.”

  Schuldbewust
  Schram: “Ik ben schuldbewust. Ik heb teveel spelers gescout met voetbalkwaliteiten. De drang om ook in de eerste en tweede helft te presteren is ten kosten gegaan van de prestaties in de derde helft. Eeuwig zonde.” Het eerste elftal staat op dit moment op een gedeeld tweede plek met SV Wijk aan Zee. “Ik krijg spontaan hoogtevrees zo hoog als we nu staan”, zei wedstrijdsecretaris Rita Munnik tijdens de spoedvergadering.

  Groei in kwaliteit door gezelligheid
  Jong Hercules staat voor groei in kwaliteit door gezelligheid. Kwaliteit in de kantine, gezelligheid op het voetbalveld en groei in buikomvang. “Zo doen we dat bij Jong Hercules”, aldus Willem Stil. De barman waarschuwt hiermee direct alle senioren van de club. “Na de wedstrijd kom je een biertje drinken in de kantine. Ik sta er niet voor niets!”

   

  Bij intresse in de vacature hoofdtrainer kunt u mailen naar: jonghercules@gmail.com.