• Mitchell Kloes maakt einde aan geruchtenstroom en tekent bij

 • Het hoge woord is eruit. Mitchell Kloes blijft in het derde elftal van Jong Hercules voetballen. Hij tekent een contract tot de zomer van 2025 met een afkoopclausule van €3.900,-. Dat bedrag is gebaseerd op het contributiegeld van alle spelers van het derde bij elkaar opgeteld.

  Terugkeer naar selectie

  De kopsterke verdediger verruilde afgelopen zomer het eerste voor het derde, zodat hij gezellig samen met zijn broer Thom kon voetballen. Daar baalt de technische commissie van het vlaggenschip nog steeds van. Kloes werd de afgelopen tijd vaak gevraagd om terug te keren. Kloes voelt zich vereerd, maar bedankt vriendelijk. “Als ik kan en zij me nodig hebben, dan doe ik graag mee, maar ik blijf in het derde voetballen”, is zijn antwoord. Alleen zijn woorden ging het ene oor in en het andere oor uit. Daarom is nu schriftelijk vastgelegd dat Mitchell Kloes in Jong Hercules 3 blijft.

  Bijna onverslaanbaar elftal

  De gebroeders Kloes doen hun tot nu niet onverdienstelijk. Alleen Meervogels 3 wist punten van het succesteam af te snoepen. Uitgerekend toen de kopsterke Kloes mee naar voren ging om de winnende te maken, ging het mis. Een gekraakt schot leidde de tegenaanval in. Een hoge bal werd niet goed verwerkt en Meervogels maakte uit die ene kans die ze kregen het enige doelpunt van de wedstrijd. Toch zijn de titelkansen niet verkeken. Velsenoord hield goed stand in Akersloot, waardoor JH3 alles weer in eigen hand heeft.

  Doorbekeren

  Ook in de beker doet het team van de Kloesjes het niet onverdienstelijk. Zaterdag 17 februari speelt JH3 tegen VRC 4 in Veenendaal om een plek in de kwartfinale. Alleen dan mag zijn oudere broer Thom de verdediging leiden, omdat Mitchell van een weekendje weg geniet.