• 1 april: nieuwe bierleverancier

    Bierleverancier

    Jong Hercules heeft een nieuwe bierleverancier gevonden. Het contract met de huidige leverancier loopt nog door tot juni dit jaar. Het contract met Heineken wordt niet verlengd vanwege de dure inkoopprijs. De biergigant lijdt door (de maatregelen tegen) het coronavirus flink verlies. Daarom verhoogt Heineken de prijzen voor de bierfusten. Ook Jong Hercules heeft geen inkomsten doordat de kantine gesloten is. Jong Hercules wil de contributie en kantineprijzen niet verhogen. Daarom moet de oplossing worden gezocht in goedkopere inkoopprijzen.

    Na grondig speurwerk kwam de club uit bij een goedkope bierleverancier. Bijkomend voordeel is dat Jong Hercules en het biermerk dezelfde kleuren hebben. Vanaf september kleurt de kantine echt blauwwit. De club verwacht dat de leden weinig verschil merken. Het bier uit de tap is nog steeds goudgeel met een witte schuimkraag. De nieuwe bierleverancier is Bavaria en het bier dat wordt geschonken is Schultenbräu.

    Voorzitter Justin de Vries: “We kiezen bewust voor een biermerk uit de lagere prijsklasse. We voetballen ook in de lagere klasse. Het is Kelderklasse all the way!"