• Selectie-update: Jong Hercules pakt door en legt Jordi Poetoehena vast

    Met Jordi Poetoehena, overkomend van sv. Wijk aan Zee, legt Jong Hercules aanwinst nummer 6 vast. Jordi is een linksbenige verdediger die als linksback, als linkercentrale verdediger en eventueel als controlerende middenvelder uit de voeten kan.

    ‘Met het aanstaande vertrek van Mitchell Kloes en Ruben Koper – van wie we overigens stiekem hopen dat hij toch nog een jaartje doorgaat – moet de verdediging gestut worden. Met een multifunctionele verdediger als Jordi is dit goed gelukt. Jordi is iemand die altijd, maar dan ook altijd, volle bak gaat. Op trainingen en in wedstrijden gaat hij voorop in de strijd. Een echte mannetjesputter en een type waaraan het in de selectie toch enigszins ontbrak,’ aldus de technische commissie van Jong Hercules.

    Met de komst van Jordi wordt ook het aantal linksbenige spelers uitgebreid. ‘Dat was dit seizoen duidelijk niet in balans. Met de komst van Thijs Hittema, Colin Dijkstra en nu dus ook Jordi hebben we daarop ingespeeld,’ zo besluit de tc.

    Een leuk gegeven is dat Jordi de kleinzoon is van Fon van der Kooi, supporter, vrijwilliger en volgens eigen zeggen ‘de speler met de meeste wedstrijden in het eerste elftal van Jong Hercules’.

  • Bijschrift: Jordi (uiterst rechts) verdedigt koppend uit voor sv. Wijk aan Zee tegen FC VVC
  • Bijschrift: Jordi (uiterst rechts) verdedigt koppend uit voor sv. Wijk aan Zee tegen FC VVC