• Justin Stopt na 5 jaar als voorzitter

  Dat was het dan.. 

  Na 5 jaar voorzitterschap, is het tijd voor een nieuwe energie binnen de club. Eind vorig seizoen heb ik besloten om per september mijn rol als voorzitter bij Jong Hercules naast mij neer te leggen. Ik wil graag de verschillende besturen die de afgelopen jaren de club hebben geleid, bedanken voor het gegeven vertrouwen. Met een aantal zeer ervaren vrijwilligers, maar ook met een aantal jongens die pas net bij de vereniging lid zijn, hebben wij verschillende hoogte en diepte punten meegemaakt. Ik kijk met trots terug op een groot aantal zaken die wij met elkaar gerealiseerd hebben. Je kunt denken aan een nieuw kunstgrasveld, bijna 45% ledengroei over de gehele vereniging (jeugd en senioren), het oprichten van een nieuw G-team, het opbouwen van een volledig nieuwe selectie, introductie van ClubCollect als wijze van contributie-inning & de mogelijkheid om te pinnen in de kantine. Een nog stabielere en betere financiĆ«le positie is het gevolg van alle bovenstaande realisaties. 

  Ik kijk met enorm veel plezier terug aan de vele activiteiten, feestjes en evenement die wij georganiseerd hebben. Groei in kwaliteit, door gezelligheid. Deze spreuk is onze vereniging op het lijf geschreven. 

  Tot slot ben ik trots op de samenwerkingen met de andere verenigingen, bedrijven, besturen, sponsoren en gemeentes. Nogmaals, ik wil graag alle vrijwilligers en leden van Jong Hercules bedanken voor deze fantastische tijd. Ik heb ervan genoten. 

  Tot snel,

  Justin de Vries

  Mocht je iemand kennen en/of zelf interesse hebben in de rol van voorzitter neem dan contact met ons op!