• Wedstrijd Jong Hercules JO14-1 tegen FC Uitgeest JO14-2.

  Zaterdag 12-2-2022. Wedstrijd Jong Hercules JO14-1 tegen FC Uitgeest JO14-2.
  Gezien de vorige wedstrijd had Opi de nodige maatregelen genomen om de elementen de baas te zijn, de dikste jas uitgezocht met bontkraag, dikke sjaal, thermo handschoenen en ook nog met bont gevoerde schoenen en ook nog met de auto naar Jong Hercules. Wappie volgens schoonzoon Hendrik, maar kon Opi niks schelen. Het weer viel gelukkig mee, 1.5 graad maar zonder wind en met een lekker zonnetje, dat was niet verkeerd.
  Opi was sowieso goed voorbereid had alles mee 1G, 2G, 4G en QR code. Om 8.44 precies, start van de wedstrijd. Om 8.46 stonden we al met 0-1 achter.
  8.50 redding van doelman Jesse.
  In het begin waren we de kluts even kwijt, deze lag waarschijnlijk nog in de kleedkamer.
  Na een minuut of 15 kregen onze jongens wat meer grip op de wedstrijd en waren we regelmatig voor het doel van de tegenstander in de weer, maar met zoveel benen voor het doel was er geen doorkomen aan.
  We hebben ook weer een nieuwe speler in het team, nl “Joris Rustig”, schijnt van Belgische afkomst te zijn. Opnieuw scrimmage voor het doel van de tegenstander, ook hier waren het dezelfde benen die in de weg stonden. Dus het bleef 0-1.
  9.08 Jaap via de doelman en de paal net niet. Toch kregen we best wel mogelijkheden om gelijk te komen, maar onzorgvuldig spel verprutste de kansen. Opnieuw kans voor Jesse, weer die doelman die in de weg stond.
  Ik heb het even nagekeken het doel is 7,32 mtr x 2,44 mtr = 17,86 m2, neem aan de doelman is 1,80 mtr x 0,80 mtr =1,44m2, dan blijft er 16,42 m2 over om raak te schieten, makkie toch! Tussendoor moet ik de scheidsrechter even komplimenteren. Bij navraag was dit een speler uit het 9e elftal. Hij floot perfect, als hij net zo voetbalt als fluit dan zie ik hem nogwel eens in JH 1.
  Rust. 0-1
  9.33 begin tweede helft.
  9.33 supporters zitten nog in de kantine, schande. Kans Jesse, weer precies op de 1,44 m2. Quinn raakte geblesseerd en moest het strijdperk helaas verlaten.
  Even een belangrijke melding tussendoor, volgens de beste speler van verleden week was niet hij maar Jippe de beste
  speler van de week, als jullie dat maar weten.🥊 We krijgen meerdere kansen maar steeds was het mikken op de 16,42 m2 een groot probleem. De wedstrijd hadden we eigenlijk goed onder controle en verdienden de aansluitingstreffer,
  maar zoals dat vaker gebeurd, uitval en 0-2 achter.🤷 We voerden de druk steeds meer op en uiteindelijk maakte Jesse er 1-2 van, er was nog hoop. We hadden nog een minuut of 6 om gelijk te komen, kregen nog 2 goede kansen maar het bleef bij 1-2.
  Belangrijke zaken tijdens de wedstrijd. Man van de wedstrijd: Arno (goed Joris?)
  Scheidsrechter: Max Hopman 👍
  Mark 63 keer “rustig” gezegd tijdens de wedstrijd. Toeschouwers zon tegen.
  Opi heeft het steeds over WE maar eigenlijk bedoeld hij ZE.
  Gelukkig speelde Quinn later weer mee. 13 JH toeschouwers.
  De kluts is later weer gevonden.
  Onze grensrechter was ook goed.
  Was een leuke wedstrijd om naar te kijken.
  Spreuk van de week: Een jaar heeft vele dagen en nog meer maaltijden.
  Groet maar weer van Opi.