• Wedstrijdverslag Jong Hercules O14/1 tegen SVA O14/1

  Zaterdag 25 september 2021 stond de wedstrijd Jong Hercules O14/1 tegen SVA O14/1 op het programma. 

  SVA stond voor aanvang van de wedstrijd bovenaan de ranglijst. We waren met 16 spelers dus nu ook weer 4 wissels, Mark en Joost hebben het wisselen van spelers volledig in de hand. Moet complimenten geven aan de trainers het team speelt heel goed samen en zelfs de conditie is geweldig. 

  Verslag van de wedstrijd. 

  Bij de tegenstander waren er diverse spelers met lange benen, welke de afstanden snel konden overbruggen. Maar daar hadden onze jongens geen problemen mee. Het spel golfde op en neer in de eerste helft, toch hadden beide kanten weinig kansen. Mark was niet tevreden en dat was duidelijk hoorbaar. 

  Rust. 0-0

  De tweede helft was nog maar net aan de gang toen onze nummer 14 er 1-0 van maakte. Kort daarna werd het al 2-0 door Jesse en was het verzet van de tegenstander gebroken. Weet niet wat er in de rust is gebeurd, maar het spel was een stuk beter of eigenlijk slimmer. De tegenstander laten lopen en wij met vloeiende combinaties het doel bestormen met goed resultaat. 

  Remco zorgde met een geweldig schot over de doelman heen voor 3-0.
  Jaap zorgde met een geweldig schot over de doelman heen voor 4-0.
  Jaap zorgde met een geweldig schot over de doelman heen voor 5-0.


  Verschillende keren ontstond er een geweldige scrimmage voor het doel van de tegenstander. Naar alles wat bewoog werd getrapt of het de bal was of lichaamsdelen, het was komisch om te zien en gelukkig zijn er achteraf geen gewonden gevallen. Eindstand 5-0 en dus de koppositie overgenomen.