• Wedstrijdverslag Uitgeest O-14/3 tegen Jong Hercules O-14/1

  Zo dat was een tijd geleden dat ik onze mannen heb zien spelen, het was toen nog JH O-12. Je zou denken na zo lange tijd die gasten zijn allemaal gegroeid tot rond de 2 meter, maar dat viel erg tegen, Jaap en Joris komen nog steeds maar net boven de grassprieten uit, (sorry, plastic met autobanden)

  Ik ontwaarde 16! JH spelers op het veld, dat was nog voor de wedstrijd. 16-11= 4, (dit kan Opi nog zonder rekenmachine) dus 4 wisselspelers. Ook zag ik diverse nieuwe spelers.
  Sander nummer 18, Mahmoud nummer 17 zijn nieuw en volgens mij zijn er nog meer nieuwe spelers maar daar ben ik nog niet achter, maar dat komt nog wel.

  Als je zo langs het veld staat te kijken dan is het toch wel groot dat veld en zeker als je 2 keer 35 minuten moet spelen met korte beentjes en volgens mij liepen er bij ons wel een paar rond met korte beentjes.
  Het was lekker weer, ook hadden we een tegenstander dus wat kon er mis gaan, hoewel de gedachte van sommige “kenners” het hadden over een aanstaande nederlaag.

  De tegenstander was qua kophoogte iets groter dan onze jongens, bij sommige Jh spelers scheelde het wel 50 cm.
  Nog een primeur, we hadden een uitgeeste dame als de baas met de fluit, zal daar niet te veel over zeggen want er schijnt ook familie te lopen bij Jong Hercules.

  Hoe noem je eigenlijk een dame als baas op het veld?
  Scheids voor een man en voor een vrouw Scheidster?
  Arbiter voor een man of Arbits voor een vrouw?
  Over de scheidster gesproken zij was wel steeds de pineut, Joost liep tijdens de wedstrijd zelfs het veld in om even zijn ongenoegen kenbaar te maken. Ook Jesse en Jaap waren het

  regelmatig niet eens met met scheidster, niet doen mannen helpt toch niet.
  Er werd ook nog gevoetbald, was een goede wedstrijd, had de mannen al heel lang niet zien

  spelen.
  Hoogte punten van de wedstrijd:
  1- onze laatste man bijna 2mtr.
  2- Jaap net over.
  3- Redding jesse1.
  4- Remco net naast.
  5- Martijn 0-1
  6- JH regelmatig in aanval.
  7- Jesse redding.
  8- 1 helft rommelig einde.
  9- Mahmoud net even te korte pootjes voor 0-2.
  Rust 1-0
  10- 1-1 geklungel.
  11- 2-1 geklungel.
  12- Jaap mopperen en vizier niet goed.
  13- Jaap zonder te mopperen 2-2.
  Onze mannen bleven goed voetballen om er toch nog een overwinning uit te slepen, maar helaas de tijd was te kort. Maar Opi was toch wel te spreken over het vertoonde spel. Spreuk van de week.
  ZONDER EEN DOEL KUN JE NIET SCOREN.